Bel direct: 033 - 457 19 42

PRINTSERVICE

Printservice van Tekenbureau M. Kragten

 

U kunt Tekenbureau Kragten ook eenvoudig opdracht geven om uw projecten te printen/plotten, of om uw digitaal aangeleverde tekeningen naar wens uit te printen.
Enkele voordelen van onze printservice zijn dat de kwaliteit van de plot wordt gecontroleerd, dus een extra inhoudelijke controle op het tekenwerk tijdens het printen, en u hoeft niet zelf nog een reprobedrijf te regelen, dus alles onder één dak.

Plotten ● Printen ● Snijden ● Vouwen ● Verzenden

Projecten die wij voor u tekenen, printen (plotten) wij altijd full color uit, en de prijzen die wij hanteren, zijn voordeliger dan de standaard prijs van een groot reprobedrijf!

Wij beschikken over de HP PageWide XL 4100 printer, het professionele digitale printtechnologiesysteem voor grootformaat tekeningen. De printer haalt 10x A0 formaat in kleur binnen 1 minuut !

Het resultaat is telkens opnieuw van dezelfde constante hoge kwaliteit, watervast en op PEFC papier.

PAPIER

We garanderen een zeer professionele uitstraling door haarscherpe fullcolor printen te vervaardigen met watervaste toner, op gewoon wit PEFC papier (à 90gr/m²) van A3 tot en met AO++ formaat, en de nodige tekeningen kunnen wij rechtstreeks naar u of naar elk gewenst adres sturen.

TYVEK

Vraag ook eens naar de onverwoestbare Tyvek tekeningen die watervast, oliebestendig, scheurvast is en niet in plastichoes hoeft, en bovendien duurzaam is tot aan de revisie op de meestal natte bouwplaats. Hiermee kan uw monteur gewoon bij slecht weer op de bouw de tekeningen gebruiken zonder dat ze scheuren en leesbaar blijven, daardoor zullen faalkosten minder worden omdat de monteur geen onnodige fouten meer kan maken door onleesbare exemplaren, en hij kan bovendien zijn revisie aangeven op het papier, en zal geen nieuwe bestellen op kantoor waarbij weer hetzelfde gebeurd.

Stuur uw PDF bestanden naar info@plotonline.nl op formaat, en wij printen het dezelfde dag nog uit.  

PLOT ONLINE HOME 2

“klik hier om uw grootformaat zelf online te bestellen”