Bel direct: 033 - 457 19 42

PRINTSERVICE

Printservice van Tekenbureau M. Kragten

U kunt Tekenbureau Kragten ook eenvoudig opdracht geven om uw projecten te printen/plotten, of om uw digitaal aangeleverde tekeningen naar wens uit te printen.
Enkele voordelen van onze printservice zijn dat de kwaliteit van de plot wordt gecontroleerd, dus een extra inhoudelijke controle op het tekenwerk tijdens het printen, en u hoeft niet zelf nog een reprobedrijf te regelen, dus alles onder één dak.

Plotten ● Printen ● Snijden ● Vouwen ● Verzenden ● Bezorgen

Projecten die wij voor u tekenen, printen (plotten) wij altijd full color uit, en de prijzen die wij hanteren, zijn voordeliger dan de standaard prijs van een groot reprobedrijf!

Wij beschikken over de OCÉ COLORWAVE 600 printer, het professionele digitale printtechnologiesysteem voor grootformaat tekeningen. De printer is gebaseerd op een concept van tonerparels met crystalpoint technologie, en is het resultaat telkens opnieuw van dezelfde constante hoge kwaliteit, en zelfs watervast, op PEFC papier.

We garanderen een zeer professionele uitstraling door haarscherpe fullcolor printen te vervaardigen met watervaste toner, op gewoon wit PEFC papier (à 75gr/m²) tot en met AO++ formaat, en de nodige tekeningen kunnen wij rechtstreeks naar u of naar de klant sturen. Vraag ook eens naar de onverwoestbare tyvek tekeningen die watervast, oliebestendig, scheurvast is en niet in plastichoes hoeft, en bovendien duurzaam is tot aan de revisie op de meestal natte bouwplaats. Hiermee kan uw monteur gewoon bij slecht weer op de bouw de tekeningen gebruiken zonder dat ze scheuren, in plastic hoeven en leesbaar blijven, daardoor zullen faalkosten minder worden omdat de monteur geen onnodige fouten meer kan maken door onleesbare exemplaren.

U kunt ook naar onze webshop van plotonline.nl om direct online zelf grootformaat printen te bestellen !! 

PLOT ONLINE HOME 2

klik hier om uw grootformaat zelf online te bestellen”