Bel direct: 033 - 457 19 42

TEKENBUREAU

TEKENBUREAU INSTALLATIETECHNIEK

Tekenbureau M. Kragten is een landelijk erkend, gediplomeerd en compleet professioneel tekenbureau installatietechniek in de woningbouw, woongebouwen, wooncomplexen en de (kleine) utiliteitsbouw. Wij werken met de allernieuwste software(programma’s); StabiCAD PRO, Autocad, REVIT, en Bink in een BIM model (Building Information Model) en dus faalkostenvermindering omdat we eerst alles uitdenken met ‘virtueel bouwen’ voordat de realisatie begint.
Samen met jarenlange ervaring in installatietechniek, en de kijk in meerdere keukens,  resulteert dit in kwaliteit op papier wat leesbaar is voor iedereen.
Opdrachten voeren wij uit op basis van regie, een offerte of vaste prijs behoort echter niet meer van deze tijd omdat een bouw vaak vele extra meer en minderwerken heeft werken wij het liefst voor een lange relatie en op wederzijds vertrouwen.
Wij zijn altijd inzetbaar en kunnen meteen productief tekenen en berekenen en zelfs direct alles voor u in kleur printen op papier of op scheur- en watervast Tyvek!

Aan ons uitbesteden:
Voordeel van werk uitbesteden is dat u geen vast personeel, werkplek, licentie’s, programma’s, computers en printers en de daarbij behorende servicecontracten nodig heeft binnen uw bedrijf. Wij hebben alle professionele kennis, teken-, berekenapparatuur en printservice in eigen huis. Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar (ook buiten kantooruren), en wij denken met u mee om het beste resultaat op tafel te krijgen en faalkosten in de hand te houden.

Onze samenwerkings werkwijze:
Wij adviseren u in de mogelijkheden om het project zo eenvoudig mogelijk en leesbaar voor iedereen te vervaardigen, en zodat u op de hoogte bent wat u kan verwachten en terug krijgt. Eigenlijk heeft u verder geen omkijken meer naar het project, alleen dus een controlerende en aanvullende functie. Met onze jarenlange ervaring, garandeert ons bedrijf een uitstekende kwaliteit, flexibiliteit, en een ongekende snelheid van werken.
U kunt bij Tekenbureau Kragten een deel of een compleet werk betrouwbaar uitbesteden!

Tekenbureau M.Kragten is altijd bereid om een vrijblijvend gesprek met u aan te gaan.

 **** Efficiënt tekenwerk, rekenwerk en printwerk onder één dak levert u tijd en dus geld op! ****

Neem nu contact met ons op “JUIST NU”!

Niet voor niets 50 jaar Tekenbureau Kragten
CONTACT